Over mij

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met muziek maken. Toen ik 8 jaar oud werd kreeg ik mijn eerste instrument (op mijn verjaardag) dit zijnde een bugel. Deze kreeg ik in bruikleen vanuit Muziekvereniging KLV uit Leerdam. Bij deze vereniging heb ik mij kunnen ontplooien als muzikant. Veel lessen gevolgd en nu ruim 17 jaar later bespeel ik de bastrombone, tenortrombone, bariton, bes bas, sousafoon, bugel, trompet.

Ook heb ik mijn HaFaBra diploma’s A en B behaald en zit ik musicerend op C niveau. Echter heb ik mijn passie voor muziek uit weten te breiden door de jaren heen. Ik ben vervolgens piano gaan leren en al gauw volgde mijn 1e basgitaar. Na al die jaren bespeel ik naast alle blaasinstrumenten ook piano/keyboard, basgitaar, akoestische en elektrische gitaar, melodica en ook een klein beetje drums.

Ik zeg zelf altijd maar dat het een uit de hand gelopen hobby is! Muziek maken is zo ontzettend gaaf. Dit kun je namelijk zelf doen, maar ook in groepsverband. Ik speel nog altijd iedere dag wel op 1 van mijn instrumenten in mijn eigen muziekstudio waarin ik zelf muziek schrijf en opneem. Daarnaast speel ik regelmatig in gelegenheidsbandjes en groepen. Verder speel ik het fanfare orkest van Kunstliefde en Vriendschap te Leerdam de bastrombone en ben ik bassist in de band CONNECT. Samen met mijn goede vriend Patrick van Zandwijk heb ik de band Purple Patron.

Nog even kort over mij als persoon. Want muziek maken is erg leuk, maar om dit over te kunnen brengen vraagt dit toch ook andere kwaliteiten. Mensen omschrijven mij als een rustig en nuchter persoon die altijd klaar staat voor vrienden en familie en open en eerlijk is.

Vanuit mijn christelijke geloofsovertuiging probeer ik altijd het beste uit mezelf te halen en in samenhang met mijn ervaring uit het basisonderwijs en de kinderopvang kan ik met een gerust hart zeggen dat mij dit ook lukt bij anderen. Mocht je nog dringende vragen hebben stuur mij gerust een berichtje op een van mijn social media kanalen.